Jak zablokować użytkownika?

Dotyczy tylko Klientów Comarch

Blokada użytkownika została opisana w poniższych krokach:

Krok pierwszy – wybieramy z listy pozycję Użytkownicy

Krok drugi –  Na oknie wybieramy opcję „Edytuj użytkownika” dostępną pod nazwą tego, którego chcemy zablokować.

Krok trzeci – na oknie, które się nam pokazało zaznaczamy parametr „Konto zablokowane” i zapisujemy zmiany. Od tego momentu ten użytkownik nie będzie miał możliwości zalogowania się na swoje konto.

Wskazówka
Jeżeli konto zostało założone poprzez Comarch Cloud Portal, na formularzu użytkownika, po kliknięciu na przycisk „Edytuj”, nastąpi przekierowanie do Comarch Cloud Portal gdzie można usunąć użytkownika z produktu.

 

Czy ten artykuł był pomocny?